معرفی و شروع بخش سوم: تست کردن اپلیکیشن های FastAPI

توی بخش قبل یاد گرفتیم که چطور با استفاده از OAuth و JSON Web Token (JWT) امنیت اپلیکیشنمون رو بالا ببریم. همچنین با موفقیت تونستیم یک سیستم احراز هویت راه بندازیم و فهمیدیم منظور از Dependency Injection چیه. بعدش یاد گرفتیم که چطور دپندنسی به مسیر های اپلیکیشن inject کنیم تا دسترسی انجام یه سری از عملیات رو محدود کنیم. تا اینجا تونستیم با موفقیت یک Web API امن با پشتیبانی از دیتابیس ها و متد های CRUD بسازیم. حالا توی این بخش میخوایم ببینیم منظور از testing چیه و چطور میتونیم تست هایی بنویسیم که ما رو از درست کار کردن قسمت های مختلف اپلیکیشن مطمئن کنه.

تست کردن یک بخش اساسی و مهم در چرخه توسعه یک اپلیکیشن به شمار میره و برای این انجام میشه تا از درست کار کردن قسمت های مختلف مطمئن بشیم و همچنین اگر چیز غیرعادی در اپلیکیشن باشه راحت تر قابل تشخیص باشه. در واقع از اول دوره به صورت دستی همیشه در حال انجام این تست ها و درخواست زدن به قسمت های مختلف اپلیکیشن بودیم، اما توی این بخش میخوایم این کار به صورت اتوماتیک برامون انجام بشه.

در آخر این بخش شما توانایی نوشتن تست برای قسمت های مختلف اپلیکیشن های FastAPI رو خواهید داشت. قراره اینجا در مورد یونیت تست ها و نحوه پیاده سازیشون توضیح بدیم. با توجه به این موضوع، توی این بخش قراره موارد زیر رو بررسی کنیم:

  • ایجاد و ران کردن یونیت تست ها با pytest
  • راه اندازی محیط تست کردن اپلیکیشن
  • نوشتن تست برای اندپوینت های REST API
  • درصد پوشش تست - Test coveratge