اسکریپت ها و ماژول های پایتون
با توجه به سیستم عامل خود احتمالا تا به حال برنامه های فصل های قبل را در کنسول تعاملی پایتون یا یک نوت بوک ژوپیتر نوشته اید. با اینکه کنسول های تعاملی در بسیاری از کارها ابزار دست توسعه دهندگان پایتون هستند، معمولا برنامه های پایتون در فایل های متنی ( text files ) با پسوند .py قرار دارند. این فایل ها به صورت متن ساده هستند و با هر text editor ای قابل تغییر و بازنویسی هستند. برنامه نویسان معمولا با استفاده از text editor ها (مانند Notepad++ ) و یا با استفاده از محیط های توسعه( Integrated Development Environments یا IDEs ) به توسعه ی نرم افزار می پردازند. پرطرفدار ترین محیط های توسعه برنامه های پایتونی شامل VSCode ، PyCharm و Jupyter هستند که در این دوره به خاطر راحتی استفاده و جلوگیری از هرگونه مشکلی در ابتدای کار Jupyter را انتخاب کردیم.
به صورت عمومی به فایل های .py اسکریپت( script ) یا ماژول( module ) گفته می شود. اسکریپت فایلی است که برای اجرا شدن طراحی شده است. اسکریپت ها معمولا از طریق خط فرمان ( command line ) ترمینال سیستم عامل اجرا می شوند و ماژول ها معمولا به بخش های دیگر کد و یا یک محیط تعاملی(مثل ژوپیتر نوت بوک) وارد می شوند تا اجرا شوند. تفاوت بین اسکریپت و ماژول اصلا پیچیده نیست و همین تعریف ارائه شده برای ما کفایت میکند.
در بخش های بعدی با دستور cd سر و کار خواهید داشت و توضیح دستورات ترمینالی از حوصله ی این دوره خارج است. در زیر به صورت خلاصه کلیت دستور cd توضیح داده شده است. سعی کنی خودتان بخوانید و بفهمید و در صورت نیاز جست و جو کنید. اگر باز هم مسئله ای وجود داشت، آنرا در گروه پشتیبانی مطرح کنید.
The cd command can be used to change into a subdirectory,
cd subdirectory_name -> To go one level into subdir
cd subdirectory_name/subsubdirectory_name -> To go two levels into subdir
move back into the parent directory,
cd ..\ -> To go back one level
cd ..\..\ -> To go back two levels
move to previos directory,
cd -
move all the way back to the root directory or move to any given directory
cd C:/Give_Path_to_directory