پایتون ضروری

شروع ضروری

قبل از اینکه شروع به نوشتن برنامه کنیم باید با مفاهیم ضروری پایتون آشنا شویم. در این فصل روی ریاضیات، رشته ها، شرط ها و وضعیت ها و حلقه ها آشنا می شویم. در انتهای این فصل شما دانش لازم برای نوشتن برنامه های بسیار ساده ی پایتون را کسب می کنید و برای یادگیری فصل بعدی آماده می شوید.

در ابتدا از پایتون مانند یک ماشین حساب استفاده می کنیم و عملیات جمع، منها، ضرب، تقسیم، خارج قسمت و باقی مانده را انجام میدهیم.

در گام بعدی نوبت به متغیرها می رسد. ساختار پایتون یک ساختار دینامیک دارد این بدین معناست که: ((انواع متغیرها قبل از اینکه کد اجرا شود نامشخص هستند.)) متغیر های پایتون مانند زبان های دیگر نیازی به تعریف مجزا ندارند. اولین انواع متغیری که بررسی میکنیم integers ، floats و strings هستند و در این فصل آنها را به هم تبدیل میکنیم.

در ادامه برای کار با رشته ها(strings) از متد های رشته ها و روش های تغییر مختلف استفاده میکنیم تا بیشتر با رشته ها آشنا شویم. سپس از دستور print و input استفاده میکنیم تا با برنامه ارتباط برقرار کنیم.

در بخش های انتهایی با وضعیت ها(Booleans) و شرط ها و حلقه ها سر و کار داریم.

با به پایان رساندن این فصل می آموزید که چرا زبان پایتون بسیار واضح و خوانا، قدرتمند و ارزشمند است. پس از پایان این فصل شما میتوانید از ابزار ابتدایی پایتون به خوبی استفاده کنید و با مفاهیم پیچیده تر در ادامه ی دوره مواجه شوید.