- اولین کانتینر داکر:
در این فصل ابتدا با مفاهیم اولیه ی داکر آشنا می شویم و معماری های مخفی شده در بک اند داکر را بررسی می کنیم. همچنین دستورات پایه ای داکر را یاد گرفته و با اکوسیستم داکر آشنا می شویم. - شروع کار با Dockerfile ها:
در این فصل با Dockerfile ها آشنا می شویم و اولین کانتینرهای خود را ایجاد می کنیم. - مدیریت تصاویر داکر:
در این فصل تصاویر داکر را دقیق تر بررسی می کنیم و تصاویر خود را بر روی ریپازیتوری های تصاویر پابلیش می کنیم. - Multi-Stage Dockerfiles:
در این فصل با نوع سطح بالای Dockerfile ها آشنا می شویم. - مدیریت محیط:
داکر برای ساده سازی کار و ایجاد درست محیط توسعه به ما ابزار Docker Compose را ارائه می دهد. در این فصل این ابزار را بررسی می کنیم. - Docker networking :
در این فصل مسئله ی متفاوت شبکه در داکر را بررسی می کنیم و میبینیم که چگونه میتوان ارتباط بین سرویس ها و سیستم عامل را ممکن کرد. - Docker storage:
در این فصل مدیریت فضاهای ایستا در داکر را بررسی می کنیم. - CI/CD Pipeline :
در این فصل فرآیند های continuous integration/continuous deployment را با استفاده از GitLab و Jenkins یاد میگیریم. - Docker Swarm :
در این فصل با مفاهیم ابتدایی orchestration آشنا می شویم. - کوبرنتیز:
در این فصل بر پایه ی آموخته های فصل قبل، یک روش بهتر برای orchestration را بکار می گیریم و با کوبرنتیز یک کانتینر را بر روی یک کلاستر ساده اجرا می کنیم. - امنیت داکر:
در این فصل به موضوع مهم امنیت کانتینرها و تصاویر داکر می پردازیم. - اصول پیاده سازی:
در این فصل روش های پیاده سازی و اجرای اصولی کانتینرها را می آموزیم. - مانیتورینگ:
در این فصل با مفهوم مانیتورینگ در کانتینرها آشنا می شویم و با استفاده از چند ابزار جانبی، چند سرویس مانیتورینگ کامل را ایجاد می کنیم. - لاگ گرفتن در داکر:
با استفاده از Splunk و داکر مسئله ی دریافت لاگ های برنامه را حل می کنیم. در این فصل قابلیت های مهمی را به لاگ های خود اضافه می کنیم. - پلاگین های داکر:
در این فصل با ایجاد پلاگین های خود، قابلیت های داکر را افزایش می دهیم. - دنیای داکر:
در این فصل به توسعه ی داکر، رفع خطاها و مشارکت در دنیای توسعه دهندگان داکر می پردازیم.
در فصل های 17، 18 و 19 نیز به سراغ داکر دسکتاپ و ویژگی های متمایز و جدید آن می رویم.