لینتر (linter) های جاوا اسکریپت
یک لینتر ابزاریه که کد رو آنالیز میکنه و دیباگ کردن کد، پیدا کردن مشکلات و باگ های احتمالی و بررسی کردن سبک های کد نویسی (که معمولا سلیقه ایه) رو راحت تر میکنه. استفاده از یک لینتر در پروژه ها به شما و تیمتون کمک میکنه تا کیفیت کدتون رو بهتر کنید و یک سبک کد زدن رو پیش بگیرید، که کمک میکنه تا تفاوت های کد هایی که اعضای مختلف تیم مینویسن به حداقل برسه.
معمولا لینتر ها رو میشه به سه روش مختلف استفاده کرد:
- تایپ کردن کد مورد نظر توی نسخه آنلاین این ابزار ها در صفحه مرورگر.
این ساده ترین روش هست، اما صرفا فقط برای کد های کوتاه و ساده مناسبه. - استفاده از یک پلاگین برای IDE یا ادیتور متن مورد استفاده، که موقع تایپ کردن خطا ها و هشدار های مربوط به قسمت های مختلف کدتون رو نشون میده.
- ران کردن اسکن ها و تولید گزارشات به عنوان قسمتی از پروسه بیلد شدن اتوماتیک کد، هر موقع که کد بیلد بشه یا به طور منظم و هر چند وقت یک بار. (در صورت تمایل میتونید حتی بیلد ها رو در صورتی که موقع اسکن به اندازه کافی خطا ها مشخص شدن متوقف کنید)
لینتر های مختلفی برای جاوا اسکریپت وجود دارن که در زیر چند نمونه رو معرفی کردیم:
- ESLint: این لینتر قابلیت شخصی سازی بالایی داره و حاوی تنظیمات مختلفی هست و این باعث میشه که یکی از پیچیده ترین لینتر هایی باشه که برای شروع کار انتخاب میکنیم.
- JSLint: این هم یکجورایی قابل شخصی سازی هست، اما بیشتر برای یک سبک کد نویسی معروف و خاصی طراحی شده. برای اطلاعات بیشتر میتونید مستنداتش رو بخونید.
- JSHint: این مورد از لحاظ شسخصی سازی یکجورایی بین دو مورد بالا قرار داره.