شرکت Sun Microsystems و زبان Java

زبان محبوب جاوا با مشارکت Netscape و Sun Microsystems وارد بازی شد. Sun به عنوان گام بعدی جاوا به وب نگاه می کرد و Netscape به دنبال چند متحد در جنگ آینده علیه مایکروسافت بود، بنابراین یک وفاداری بین این دو شرکت شکل گرفت. زبانی که توسط Eich در حال توسعه بود بعد از شروع همکاری این دو به JavaScript تغییر نام پیدا کرد، چراکه قرار بود در کنار جاوا در مرورگر ها به عنوان یک راه قابل دسترس برای ایجاد تعامل در اون محیط کار کنه.

این به این معنا بود که زبان جاوا قرار بود زبانی باشه که به صورت جدی و حرفه ای ازش توی توسعه وب استفاده میشد، در حالیکه جاوا اسکریپت با ارائه قابلیت های تعاملی مشابه، بیشتر به کار علاقه‌مند ها و کسایی که بیشتر میخواستن روش کار کنن طراحی شده بود.


نکته: البته چیزی که توی عمل شاهدش بودیم متفاوت بود. همونطور که میدونید، جاوا اسکریپت خیلی قبل تر از جاوا توی مرورگر ادغام شده بود و زمانی که جاوا روی کار اومد، تنها با استفاده از applet ها میتونست توی مرورگر ها کار کنه. با کم شدن محبوبیت و استفاده اپلت های جاوا، امروزه فقط جاوا اسکریپت باقی مونده و نه اون چیزی که برای کار کردن این دو زبان با همدیگه توسط این شرکت ها تصور میشد. البته با اینکه این دو امروزه کاملا زبان های متفاوتی هستن، هنوز اسم جاوا توی جاوا اسکریپت باقی مونده.