بررسی اجمالی فصل

در آخر این فصل، شما میتونید ساختار و syntax جاوا اسکریپت رو شرح بدید، کامنت گذاری کنید و کد رو دیباگ کنید، شرط ها و حلقه ها رو پیاده سازی کنید، توابع رو توی کد بنویسید و فراخوانی کنید و رویداد هایی رو ایجاد کنید که به ورودی کاربر واکنش نشون میدن و DOM رو اپدیت میکنن.

این فصل مفاهیم و ساختار های پایه رو معرفی میکنه که توی جاوا اسکریپت یا کلا توی برنامه نویسی نقش دارن.

معرفی فصل

در فصل قبل، شما با ابزار های محبوب جاوا اسکریپت و محیط های مختلف برای اجرای کد در مرورگر آشنا شدید. همچنین نگاهی به تعاملات توی مرورگر انداختیم و دیدیم که چجوری میشه محتوای مختلف و جزئیات اونها رو توی مرورگر به کمک توابع رایج جاوا اسکریپت و با نوشتن کد در IDE کنترل کنیم.

قبلا با هم یک سری کد جاوا اسکریپت رو دیدیم. با این حال، درک این که هر تابع چه کاری انجام میده، یک مهارت کلیدی برای هر توسعه دهنده خوب هست. این فصل به عنوان مقدمه ای بر مفاهیم و ساختارهای اساسی مربوط به نوشتن برنامه ها در جاوا اسکریپت هست. ما قراره تمام اصول پایه رو پوشش بدیم، از انواع شی گرفته تا ساختارهای شرطی و حلقه ها، نحوه نوشتن و فراخوانی توابع، و حتی کامنت گذاشتن و دیباگ کردن کد مربوط به اونها.

از استفاده از متغیر ها برای ذخیره و محاسبه داده ها گرفته تا استفاده از دستورات if/else برای اعمال شرط های گوناگون بر روی متغیرهای مختلف، این فصل یکی از مهم ترین مراحل در مسیر یادگیری جاوا اسکریپت شما هست. درک دقیق بولین ها (Booleans)، رشته ها، اشیا، آرایه ها (arrays)، توابع، آرگیومنت ها (arguments) و غیره، مهارت های توسعه شما رو بهبود میده.