اتصال به دیتابیس ها

بعد از نصب، باید هر دو دیتابیس سرور ها رو استارت کنید و کاربراشون رو تنظیم کنید. این همون کاربری محسوب میشه که قراره از اطلاعاتش برای ورود به دیتابیس استفاده کنید. فعلا برای یادگیری به این کاربر کل دسترسی های administrator رو بدید تا برای انجام هرنوع عملیاتی دسترسی لازم رو داشته باشید. برای وصل شدن به دیتابیس ها نیاز به یه سری اطلاعات در مورد سرور دیتابیس داریم:

هاست / Host: هاست همون اسم domain یا آدرس آیپی سروری هست که دیتابیس روش در حال اجرا شدنه.

پورت / Port: این شماره پورتیه که سرور دیتابیس داره listen میکنه. به صورت پیش فرض دیتابیس mysql روی پورت 3306 و mongoDB روی پورت 27017 اجرا میشه.

کاربر / User: اینجا باید یوزرنیم مربوط به هر کاربری که توی دیتابیس فعاله رو مشخص کنیم. معمولا همیشه بعد از تموم شدن مراحل نصب دیتابیس یک کاربر administrator ایجاد میکنیم. توصیه نمیشه که از اکانت های administrator توی اپلیکیشن در production استفاده بشه، اما اینجا صرفا برای یادگیری میتونیم ازش استفاده کنیم. توی محیط production باید یه کاربر ایجاد کنیم که فقط دسترسی های لازم ضروری رو داشته باشه.

پسورد / Password: اینجا باید پسورد کاربر موردنظر رو قرار بدیم.

دیتابیس / Database: اینجا باید اسم دیتابیسی که میخوایم بهش وصل بشیم رو قرار بدیم.

باید تنظیمات بالا رو موقع ایجاد اتصال به دیتابیس به درایور دیتابیس موردنظرمون بشناسونیم. برای مثال موقع ایجاد اتصال به MySQL باید تنظیمات زیر رو مشخص کنیم:

var connection = MySQL.createConnection({
 host: 'localhost', // 127.0.0.1
 user: 'me',
 password: 'secret',
 database: 'my_db'
});


نکته: اگه پورت تعیین نشه، مقدار پیش فرض خودش رو در نظر میگیره.


توی قسمتای بعدی بیشتر در مورد نحوه ایجاد کانکشن و استفاده از اون برای ذخیره و دریافت دیتا توی هردو دیتابیس های MySQL و MongoDB صحبت میکنیم.